Groenbeurs Haaren 2020 - 22-23 januari

home beursimpressie bijeenkomst agrarisch Haaren
praktische informatie contact

Groenbeurs Haaren

Haaren, de 'Tuin van Brabant', herbergt een groot aantal kwekers die samen een zeer uitgebreid assortiment kweken. Wegens succesvolle eerdere edities neemt een 15-tal Haarense kwekers voor de 15e maal het initiatief om hun bedrijven in een eigen stand met hun eigen assortiment en specialismen te presenteren.

 

Voor wie?

- Hoveniers/ groenvoorzieners

- Handelaren en lijnrijders

- Tuincentra

- Gemeenten

- Inkooporganisaties

 

Ook voor u zijn deze dagen dé ideale mogelijkheid om dit 'groen-totaal-assortiment' met eigen ogen te aanschouwen. Een compleet assortiment tuin- en terrasplanten van kwekers uit de Tuin van Brabant.

 

U komt toch ook op woensdag 22 januari en/of donderdag 23 januari 2020 op inkoop in het zuiden?? Voor meer informatie over onze samenwerking met andere beurzen in het zuiden kijk dan op www.verkoopbeurzen.nl

 

Bijeenkomst Agrarisch Haaren 

Op woensdagavond wordt er dit jaar een speciale avond georganiseerd. De aanleiding voor deze bijeenkomst is de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2012.

Ambtenaren, bestuurders en raadsleden van de gemeenten Haaren, Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg zijn van harte uitgenodigd. Ook nodigen wij graag alle agrarische ondernemers in Haaren uit evenals de leden ondernemersvereniging Haaren. 

Meer informatie over deze avond onder het kopje "bijeenkomst agrarisch Haaren'

 Deelnemende kwekers

Groenbeurs Haaren / Gever 5 / 5076 NB Haaren / 06-29317375 / info@groenbeurshaaren.nl